dijous, 13 de novembre del 2014

SETMANA SPRE: Sortida a Collserola

Aquest dilluns dia 10 de Novembre vam iniciar l'anomenada ''Setmana SPRE'' a Blanquerna, una setmana diferent, una setmana on les classes teòriques es van convertir en activitats de pràctica i de reflexió. 

La primera activitat que vam fer va ser una sortida a Collserola, una excursió que vam realitzar els alumnes de primer curs d'Educació Infantil de matí i de tardes. Aquesta sortida va estar relacionada principalment amb l'assignatura d'Educació Física. 

La excursió va consistir en realitzar un recorregut des de l'estació de tren de Baixador de Vallvidriera, fins la estació de Sant Cugat. Vam formar tres grups, tres ''tribus'' que haviem finalitzar el trajecte sense cap ajuda d'orientació per part del nostre professor Txema. Cada tribú va sortir a una hora determinada per no trobar-se entre elles. 

El Txema ens va repartir a cada tribu unes guies amb fotografies i pistes que haviem d'anar seguint durant la ruta per orientar-nos i aconseguir finalitzar-la amb èxit. En aquestes guies també constàven unes preguntes sobre els elements naturals que anàvem trobant durant la ruta, les quals haviem d'anar responent en veu alta durant el camí.

Tot i que la meva tribu es va perdre més d'una vegada, i vam tenir algunes petites dificultats a l'hora d'orientar-nos, finalment vam aconseguir arribar a l'estació de Sant Cugat amb molta satisfacció i havent passat un dia molt divertit.

Va ser una activitat que a mi personalment em va agradar molt, ja que vam haver de tenir companyerisme entre tots, anar a un ritme que cada persona de la tribú anés còmoda, i també vam haver d'orientar-nos nosaltres sols, posar-nos d'acord i prendre decisions sobre per quins camins haviem d'anar.    




Aquí us deixo un video realitzat per la meva companya Laia Soria on trobareu un resum del magnífic dia a Collserola!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada