dilluns, 3 de novembre del 2014

Prezi: Injusticia



El programa Prezi és una molt bona eina per fer presentacions, amb la qual es poden exposar i compartir idees sobre un llenç virtual. Una de les característiques més destacades d'aquest programa és el seu zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació.
En una presentació de Prezi és molt important escollir una fotografia amb bona qualitat ja que alhora d'ampliarla i aprofundir en ella, ha de veure's de manera clara.
Prezi és un programa que es troba a internet, per tant per utilitzar-lo s'ha de tenir accès a una red d'internet. D'altra banda, les presentacions creades també es poden descarregar com un arxiu per així poder obrir-les en qualsevol lloc i moment.

La meva companya Natalia Muñoz i jo vam fer una petita prova amb el programa Prezi. El tema del qual va tractarla nostra presentació va ser la injusticia. Vam escollir una fotografia del que nosaltres creiem que aquesta paraula podia significar, i la vam complementar amb unes paraules que feien referència a aquesta.

Amb aquest petit Prezi vam poder posar en pràctica tot allò après sobre programa en la classe de GTIC i alhora vam poder expressar un dels molts significats de la paraula injusticia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada