dissabte, 13 de desembre del 2014

Booktrailer

En aquesta entrada us faré una petita explicació de que és un Booktrailer i us parlaré concretament de la creació d'un d'aquest amb el meu grup de classe.

Què és un Booktrailer?

Un Booktrailer és un clip de video fet per anunciar un llibre, podem dir que el booktrailer és com el trailer d'una pelicula però en aquest cas amb un llibre. L'objectiu d'un booktrailer, com l'objectiu d'un trailer de pelicula, és aconseguir cridar l'atenció del públic que el veu per a aconseguir que tingui ganes de comprar i llegir el llibre que s'anuncia. 

El nostre Booktrailer

A classe de GTIC se'ns va proposar l'activitat de crear el nostre propi Booktrailer per grups. El meu grup format per les meves companyes Laia Soria, Natàlia Muñoz, Mireia Mateo, Laura Nuñez i jo, vam decidir apropar al públic a una de les històries d'amor més boniques com la que és el llibre PERDONA SI TE LLAMO AMOR. 

Els protagonistes d'aquest llibre són Niki i Alessandro, dues persones d'edats i vides completament oposades que tot i les grans barreres que els separen, intenten lluitar pel seu boig amor.


¿HO ACONSEGUIRAN? 


La Laia i la seva parella, en Marc, van representar als dos protagonistes del llibre, la jove Niki i l'empresari Alessandro, mentre que la resta del grup vam adquirir papers secundàris com el de les amigues de Niki, i en el meu cas, la dóna d'Alessandro. 

En el nostre Booktrailer vam filmar algunes de les escenes més intenses i més boniques del llibre. Aquestes es van filmar en la pròpia Blanquerna, pels carrers de Barcelona, a casa dels protagonistes... El Booktrailer també consta d'algunes cançons en els moments d'amor, i la Natàlia com a narradora de la història.

Però sobretot un tret característic del nostre projecte és que deixem la incògnita de com acabarà la història, per tal d'atreure al públic a comprar-se el llibre i comprovar-ho ells mateixos. 
Us deixo el nostre Booktrailer finalitzat, i us animo a fer-ne algún, ja que és una experiència molt divertida! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada