dilluns, 1 de desembre del 2014

Padlet

Padlet és una eina per compartir i guardar informació. És un suro on penjar fotografies, videos, audios o escrits de maner a fàcil i senzilla. Es pot utilitzar com a archiu personal o en forma de pissarra col·lectiva.





El funcionament és molt senzill, la pàgina Web es presenta com un tauler en blanc, on només arrossegant els arxius que es volen posar i escribint en aquestes, podem crear el nostre suro. Una característica principal de Padlet és que es poden agregar títols tant al Padlet en general (títol del tema) com en cada fotografia individualment.

Per crear el nostre Padlet no és necessari registrar-se, per tant qualsevol pot fer un. En l'àmbit d'educació infantil és una molt bona manera no només per compartir informació amb els mes petits sinó que també pot tenir altres utilitats: 

1. Agenda de l'escola: Es podria utilitzar per deixar escrits els deures de cada setmana per a què tant els petits com els seus pares estiguin al dia de lo que es fa a l'escola.

2. Passar llista: Es poden col·locar les fotografies de tots els alumnes de la classe i fer d'aquest programa una manera més divertida de passar llista.

3. Parlar dels temes de classe: Molts cops a classe es tracten temes concret, aquests temes es poden introduir en Padlet, fer que cada alumne aporti alguna fotografia o comentari des de casa.  



Aquí us deixo un Padlet que vaig fer de pràctica en el qual apareixen les parts del cos humà:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada