dimarts, 2 de desembre del 2014

Fluxogrames

DEFINICIÓ DE FLUXOGRAMA I UTILITZACIÓ DE GLIFFY

El fluxograma és una eina molt semblant al mapes conceptual amb la qual podem crear els nostres diagrames amb diferents formes geomètriques i diferents connectors. Els fluxogrames són eines molt fàcils tant d'utilitzar com d'entendre un cop realiztats, ja que amb poques paraules entenem allò que estem veient, i els colors i formes ens fan entendre-ho d'una manera més fàcil i divertida.

Una molt bona pàgina web per crear els nostres fluxogrames és la següent: 



Si voleu realitzar el vostre propi fluxograma, un cop oberta la pàgina web heu de clicar al botó de provar aquesta eina de manera online. Un cop fet això, s'obrirà un full quadriculat on podreu començar a crear el fluxograma al vostre gust amb diferents formes geomètriques, colors i connectors. Abans, però, us apareix una finestra amb vuit consells per utilitzar Gliffy de manera ràpida i fàcil. Us aconsello que abans de començar feu un ull a aquests consells ja que un cop llegits se us farà molt més ràpid i àgil saber per on i de quina manera heu de començar. 

Els consells per fer un bon fluxograma a Gliffy són els següents:

  1. Arrosegar formes des de la biblioteca
  2. Arrosegar connectors entre les formes
  3. Escriu per afegir el text
  4. Canvia el color, la font i molt més
  5. Personalitza els connectors
  6. Obrir, organitzar i buscar documents
  7. Arrossega imatges des del teu escritori
  8. Utilitza guíes de dibuix per alinear formes
Un cop llegit aquests vuit títols de consells més la seva posterior explicació, el següent pas és apretar el botó de comença a dibuixar per realitzar el fluxograma. 

ACTIVITAT

A continuació us deixo la realització del meu propi fluxograma, el qual tracta de com hem de creuar els carrers a partir dels semàfors. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada