dimecres, 17 de desembre del 2014

Comunicadors en Xarxa: Júlia Otero

Comunicadors en xarxa ha sigut una activitat proposada a les classes de GTIC i COED. Aquesta activitat ha consistit en fer un seguiment per grups d'un personatge públic que creiesim que era un bon comunicador. Durant més o menys un mes hem hagut d'informar-nos de tot el que aquesta persona feia en relació a la comunicació, hem hagut de seguir-la en twitter i guardar els seus tweets o piulades, seguir el seu Facebook, tenir informació de programes on participa, averiguar si escriu en algún bloc... 
Tota aquesta informació l'hem guardat dia rere dia per finalment possar-la ordenadament en un bloc o site per posteriorment expossar a classe si creiem que realment és un bon/a comunicador/a i perquè.  

El meu grup format per les meves companyes Laura Mulero, Maria Vergés, Marta Navarro, Natàlia Muñoz i jo, hem triat com a comunicadora a seguir a Júlia Otero, presentadora de televisió i ràdio. 
Durant un mes hem estat seguint-la a twitter, facebook i a les seves entrades del seu bloc, però a més a més també hem escoltat el programa de ràdio que actualment dirigeix a Onda Cero anomenat Julia en la Onda. Tot allò que hem pogut recollir en aquest mes ho hem guardat tot en un Docs de Google Drive compartit entre les components del grup. 

Finalment hem arribat a la conclusió de que Júlia Otero és una molt bona comunicadora ja que parla de manera fluida, és molt fàcil entendre tot allò que diu i parla amb gran seguretat i decisió. Utilitza un to adequat ni fort ni fluix, però sobretot molts cops utilitza un toc d'humor que fa atraure a la gent pel fet de què els discursos no són tan avorrits gràcies a això.


A continuació us deixo l'enllaç del site que hem creat, on podreu trobar tota la informació recollida aquest mes sobre Júlia Otero:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada