dimecres, 3 de desembre del 2014

Flickr



Flickr és un lloc web on podem guardar, compartir i buscar fotografies i videos de manera gratuïta. Flickr té una comunitat d'usuaris registrats que comparteixen amb tothom les seves fotografies i videos. Per buscar i emmagatzemar les fotografies o videos que ens agradin no és necessari registrar-nos en aquesta pàgina web, simplement entrem, escribim en el lloc de búsqueda allò que volem trobar i ho guardem. D'altra banda per compartir amb els altres les nostres fotografies i formar part d'aquesta comunitat sí que hem d'estar registrats.

Quan ens hem fet usuaris de Flickr, podem gaudir d'una pàgina on apareixeran totes les fotografies i videos que volem compartir. A més a més podem afegir a la nostra pàgina coneguts que també siguin usuaris de Flickr, comentar fotografies d'altres usuaris, etiquetar a persones en les nostres fotografies...

Una de les característiques d'aquesta pàgina web és que totes les fotografies están sota la llicència de Creative Commons, per tant podem estar segurs que agafar una fotografia o video de Flickr no és il·legal i no patirem cap problema per drets d'autor. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada