dimecres, 15 d’octubre del 2014

Coneixem la natura

Bona tarda lectors!

Avui compartiré amb vosaltres una activitat molt divertida que hem realitzat a la classe de plàstica. L'activitat ha anat plenament relacionada amb dos temes:
  • La natura
  • Jugar i descobrir com nens
Consistia en formar grups de 4-5 persones, i amb diferents materials que la Roser, la nostra professora de plàstica, ens va donar haviem de crear un paissatge natural, tot explicant una història que tingués relació amb aquell paissatge. Els materials dels que vam disposar van ser els següents:

  • Fang fosc i líquid 
  • Fang normal 
  • Fang arenós 
  • Elements de la natura (fulles, rames, flors...) 
  • Animals de joguina 

Primerament vam experimentar la textura i el color que tenien els diferents tipus de fang. Un cop havent fet aquesta experimentació, cada grup va haver de triar dos o tres animalets de plàstic, ja que depenent del tipus d'animal que ens toqués, el paissatge tindria unes característiques o unes altres.
Després d'haver triat els animals ens vam possar mans a l'obra, vam agafar un llarg i ampli tros de paper on començar la nostra creació i vam triar tots els materials que necessitàvem: rames, flors, diferents tipus de fang, líquid de colors, fulles seques, troncs... 



(experimentant amb el fang)


La realització de l'obra ens va ocupar una hora i mitja aproximadament, un temps on vam poder jugar i descobrir les textures dels diferents materials, vam crear líquids de diferents colors... En definitiva, ens vam sentir com nens petits descobrint coses noves. 

I per acabar... Aquí us presento la nostra obra finalitzada!



En aquest paisatge, podem veure dos espais completament diferenciats. Al final de l'obra trobem un volcà en erupció i una zona on ja no queden pràcticament arbres, ja que tot ha quedat eliminat per aquest volcà. Podem observar que no hi viuen persones, han abandonat el seu poble per por. D'altra banda, al principi de l'obra trobem una imatge completament distinta: hi ha algú que sí que ha aconseguit sobreviure, algú que ha aconseguit fer vida amb els seus arbres i la seva aigua del riu... ELS ANIMALS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada