dissabte, 25 d’octubre del 2014

Les etiquetes dels blocs

Què són?

Les etiquetes d'un bloc són una o diverses paraules que resumeixen el tema que s'ha escrit en la entrada del nostre bloc. Aquestes paraules queden guardades com categories perquè els lectors dels blocs puguin trobar una entrada d'un tema determinat sense haver de buscar per tot el bloc. Aquestes etiquetes són molt útils pels blocs que consten de moltes entrades amb temes ben diferents.

Com afegir etiquetes al nostre bloc?

Com ja he dit anteriorment, és molt important i útil afegir etiquetes en les entrades del nostre bloc per la comoditat dels lectors. Els pasos per afegir etiquetes en el nostre bloc de Blogger són molt senzills:

1. Creació d'una nova entrada



2. Havent escrit la entrada, a la part dreta de la pàgina trobem una part que diu configuració d'entrades, justament abaix apareix la paraula etiquetes. on si cliquem ens apareixerà un recuadre blanc per poder escriure les paraules que volem que es converteixin en etiquetes. 




3. Clicant en etiquetes ens apareixerà un recuadre blanc per poder escriure les paraules que volem que es converteixin en etiquetes. Un cop triades, només hem d'apretar la paraula fet perquè aquestes es quedin guardades. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada