dimarts, 28 d’octubre del 2014

Feedly


Feedly és un agregador de notícies d'aplicacions per a diversos navegadors web i dispositius mòbils que executen iOS i Android, també està disponible com un servei basat en el núvol. Agrupa diferents notícies d'una varietat de fonts que l'usuari pot personalitzar i compartir amb els altres. Feedly va ser llançat per primera vegada en 2008.

Per la classe de GTIC hem hagut de crear un Feedly. És una molt bona manera d'estar alerta a totes les notícies sobre temes importants. Aquests son els punts per iniciar-se en Feedly:
  1. Registrar-se. Només et pots registrar tenint un compte Gmail o per Facebook.
  2. Agregar les notícies que més t'interessen al teu menú, fent clic a afegir continguts i buscar el tema de la notícia que volguem.
  3. Un cop afegida, apretant el símbol "+", s'obrirà una pestanya a la banda esquerra de la pantalla. Allà la podrem posar a la organització del menú que desitgem o fer-li una nova carpeta. 
  4. Per editar el menú, només s'ha de clicar a l'apartat organitzar, on s'obrirà el menú en forma d'edició, podent així esborrar, editar, o anomenar les notícies i categories. 

Us deixo un tutorial molt útil sobre Feedly:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada